Jag fick denna bedårande bild av Linn på W...

img_5565 (MMS)

Jag fick denna bedårande bild av Linn på Walkyria, hon är en vacker bebis <3


God morgon Sverige. Eller nått, jag jobbad...

img_6629 (MMS)

God morgon Sverige. Eller nått, jag jobbade i natt och jag har nog inte svarat på så många ringningar någonsin !!! vilken natt, ligger nu i soffan orkar inte göra så mycket annat på ett tag ;-)


Torpa !

img_8768 (MMS)

Torpa !


Då åker vi till KS ........ Jag hatar att ...

img_9216 (MMS)

Då åker vi till KS ........ Jag hatar att åka förbi Kungenskurva !!!!! Inte kul, men jag gör det för Idas skull !!!


En bild säger mer än tusen ord !!!

img_0534 (MMS)

En bild säger mer än tusen ord !!!


Mostermys !!!

img_5235 (MMS)

Mostermys !!!


Moster busar

img_0020 (MMS)

Moster busar


En underbar söndag .....

Den här veckan har gått fort och det är redan söndag, vad har hänt och vad har jag gjort? JO jag har ägnat den åt mina barn, Linn och Walkyria har varit här, även Linda som har pappa vecka, Ida och jag har tränat, Lola och jag har hittat en härlig runda på Mörby som är hur lång som helst som vi går varje morgon.

Igår så kom Linn, Max, Wiking, Walkyria, Tyke, Linda, Ida, Hasse och Emelie hit och vi grillade och drack gott vin + öl
Ida sov över hos oss inatt så henne skjutsade jag till jobbet vid kl:08.30 ZzzzZZzzzZZzz något trött mamma ;-)
På vägen hem så ville Linn att jag skulle titta på Tykes öga som Ilon lyckades bita hål på igår, nej inte själva ögat utan under där kindbenet är så idag är det svullet och kladdigt. Jag hittade ett märgben på tomten och det va inte Ilons, jag såg inte vad som hände men jag hörde att någon av hundarna sa ifrån, eftersom inte Ilon har någon skada så kan jag lätt räkna tu vem det va ..... Fortsättning följer.

Idag så är det storstädning på schemat efter gårdagens fest ;-D

Tack alla för en underbar dag/kväll


Underbara himmel <3

img_2274 (MMS)

Underbara himmel <3


SMS-inlägg

img_4490 (MMS)


SMS-inlägg

img_4141 (MMS)


Lovade Ida att va med på .....

Steppen idag, men om 70 åriga gamla "kärringar" är med så klarar jag det också !!!! (Idas) ord ;-)

Igår bakade jag muffins med mörka choklad bitar i, dom blev super goda men så fort Emil kom hem försvann en efter en !!!!!!! så nu ligger det en stackare kvar utav 14 st, jag ska nog tillägga att en annan viss herre hjälpte till ;-)
Gjorde även pannbiffar med gräddsås som även dom blev super goda, jag hade flyt igår.

Nehe på ned kläder för nu ska Ilon ut


Ilon väntar på äppelskrutten ;-)

img_8302 (MMS)

Ilon väntar på äppelskrutten ;-)


Emil till skolan .....

Hunden på långpromenad, dammsugit, fixat med tvätten, bäddat sängar, lagat Emils byxor "3" st och vattnat alla blommor ...... NUDÅ ???????


Idag har jag .......

Sovit två och en halv timme, hämtat ett paket till Linda, pantat flaskor med Ida, tränat med Ida, sniffat och pussat på Walkyria och fikat med Max och Linn, handlat mat på Ica maxi och lagat middag till familjen, skjutsat hem Ida och Linda, nu sitter jag i soffan och myser med min älskling och är "lite" trött ;-) Imorgon är en ny dag !!!!


Linda och Micke lämnade

I Södertälje och Ida hämtad till Nykvarn så nu får mamma sova en stund innan träning ;-)


Vaknade av att magen pratade .......

Men efter en stund så skickade Linda mej i säng :-( Så nu ligger jag här och väntar på John blund


Walkyria är hemma nu .....

Ida grät och mina tårar stod i ögonen när jag såg Ida gråta !!!!!!!! HALLÅ vi är så lyckliga, medans Linn har ett hormon påslag så det heter duga och hon vill inte gråta ?! Knasfia GRÅT på, vi älskar dej ändå ;-)

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1005077/images/2012/pic_194152346.jpg" class="image">


Idag kommer mitt

Barnbarn hem och jag längtar efter lite pussar !!!! eller många, man ska inte snåla med sånt ;-D


Fick jätte fina bilder av linn

Som togs igår


Jag höll på att frysa ihjäl

Igår kväll, när jag är trött och har nått en viss minigräns med sömn då fryser jag inifrån, det spelar ingen roll hur mycket kläder jag har på mej ....... jag fryser ändå !!!

Inatt har Prinsen fått bott i tvättstugan inlåst ;-) för idag ska hon till frissan
MOAHAHA Det är det ända sättet eftersom fröken inte vill bli borstad då blir hon rakad !!!

Inte för att låta tjatig men vi åkte in till Walkyria igår och nosade,pussade och träffade Max föräldrar för första gången, jag måste säga stolt att vi skötte oss jätte bra !!! eller hur Linn ?! Jag ska bjuda hem alla till stor fest när alla orkar och kan ;-D Här ska firas !!!!!



Fick massage .....

På VC av min sjukgymnast, jag har/är mer spänd än vad jag trott, fan vad det gjorde ONT !!!!!!
Emil va också där pga sitt höger knä som han gjorde illa på gy. ett slatterknä som blev tejpat och ett intyg till gymnastik läraren, det är lixom lite mycket med Emil ;-)

Natten som va fick jag var barnvakt !!!!! pussa pussa och pussade på lilla Walkyria i flera timmar, hon va så snuttig att hon höll på att snutta sönder både mina och hennes fingrar så tillslut fick jag slita mej från denna underbara tös och ge tillbaka henne till sin mor ;-)

Snart ska vi in och pussa lite till


Gullunge ......


Nu åker vi till jobbet och ska ge Walkyria...

img_8941 (MMS)

Nu åker vi till jobbet och ska ge Walkyria en Bamse kram


Hon är juh så söt


Nyvaken och lycklig mormor !!!!!

Längtar efter att få pussa på Linn och Walkyria !!!!!!! Men snart får jag åka in och förverkliga min dröm


Kjejsarsnitt .....

En annan väg ut ville Wakyria men den är inte fel den vägen, hon är så vacker. Jag beundrar Linn att hon va så stark alla dessa timmar. Nu ser jag snart dubbelt så natt natt


Fick bli nödutgång ;-D

img_9905 (MMS)

Fick bli nödutgång ;-D


Nu är det nära .......

Klockan är snart tre och hon är redan öppen 8 cm, jag är så stolt över Linn och Max dom är så duktiga ;-)


Då ska vi se vem som sa vad !!!!

Nååååå Linn ?!

 


Min dotter ...

Har precis bjudit in sig på grillning


Idag kom min "smått" gravida älskling ut t...

img_0627 (MMS)

Idag kom min "smått" gravida älskling ut till oss. Vi har åkt och hämtat ut ett paket sedan vidare till Gnesta på fika hos Mor på vägen hem svängde vi förbi Konsum och kramade Avis + handlade lite lunch, väl hemma så åt vi fläskfilé med gräddsås och potatis men vi hade glömt att köpa godis !!!!! Så på med jackan och skorna igen sen styrde våra fötter till Ica och godis hyllan ..... Nu sitter vi i soffan och orkar inte göra så mycket mer .....


Jag har nog aldrig ......

Legat så här mycket i mitt vuxna liv, soffan har varit min bästa vän idag och nu får sängen ta över


Jag började må illa ........

Vid två till och från men tänkte att det går säkert över, halv fyra gick jag hem och hann inte längre än till omklädningsrummet, när jag böjde mej ner för att ta på mej stövlarna så va det kört :-( men jag hann hem och la mej i sängen och halv sju så va det kört igen. Nu har jag ätit lite youghurt och det verkar som om det stannar kvar !!!!!


Jag har sovit som en

Stock hela dagen och vaknade vid kl:18.55 jag kunde nog ha sovit ett par timmar till ;-)

Ida ringde och ville ha skjuts hem för hon slutade vid kl:20 klart jag kan !!! inte ska min prinsessa behöva ta bussen när mamma ändå ska in till jobbet ;-D

Hittade en intressant artikel i Aftonbladet om måltids ersättning och light produkter läs den !!!


Halv tio ......

Va jag klar med allt och blev rastlös, jag skickade iväg ett sms till Linn och frågade om hon ville följa med Ida och mej ner till stan för lunch - Ja tack ! Sagt och gjort, vi hamnade i Lunagallerian med en underbar "hälsotallrik" flickorna åt Taccotallrik, allt smakade så gott.

Nu sitter vi på jobbet och har för tillfället väldigt lite att göra ;-D Så Linn kommsi kommsi !!!!!!




Nu jävlar är det på gång .......

Våren alltså !!!!!!!!!


Solen skiner och .....

Bilen är tvättad och skiner så fint så, jag har nog inte tvättat henne på ett ÅR pga. ryggen, jag vet att min älskling har dammsugit och städat ur bilen men inte tvättat ..... JA JA nu är det gjort och det tog 2 1/2 timme ..... PUH!

Igår fick jag ett ryck här hemma när solen lyste in och såg allt skit, så fram med dammtrasan, dammsugaren och skurmoppen när det lilla enkla va gjort gick jag på tvätten sen fick jag tråkigt!!!!!!! Jag ringde Linn och frågade om dom ville följa med till Hedlandet (igen) dom va inte svårövertalade iaf ;-D, på vägen hem säger Linn att hon skulle få en telefon bänk av en som bor i Nykvarn och hon frågade snällt om vi inte kunder svänga in och hämta den, HA bänken fick platts i min bil sen va det fikastopp hos oss. Ida hade gjort en beställning från Hedlandet som vi levererade på Ica Maxi och så kunde jag passapå att handla lite också innan Linn och Max fick komma hem.

När vi hade ätit skulle Linda hem till sin pappa och eftersom hon ska ta det lugnt fick hon skjuts och Ilon skulle ut så vi gjorde två flugor på smällen ;-) sen dog jag här hemma av trötthet, kl:22 sa jag tack och godnatt, jag kunde ha somnat redan vid kl:20 men jag vill inte somna innan Emil...... eller?

Vi ses ...







Viken dag !!!!!

Linn ringde och väckte mej i morse och sa att hon skulle på koll kl:10 ..... bara att stiga upp, frukost, prommis med Ilon sen in till Linn och vidare till förlossningen. Hon fick en sovdos och stannade kvar och jag åkte hem. Väl hemma möter jag Linda som gråter och säger att hon blöder igen och vill åka in till sjukhuset för en koll, bara att sätta sig i bilen igen och in till akuten, väl där fick vi vänta i nästa 21/2 timme innan " min" favorit gynekolog kom Johan A och gjorde ett ultraljud, där hittade han problemet placenta praevia ...... DÅ SÅ.
När allt va klart ringde Chatrarina från jobbet och tycke att jag kunde jobba inatt eftersom jag ändå skulle va där med Linn så mao jag jobbar inatt ;-)

Jag skulle egentligen ha varit ute och eldat hela dagen men fick nu istället göra köttfärssås till dom hungriga.

En något slut Mia säger nu god natt och på återseende




Ännu en dag i väntans tecken ......

Idag har jag ..... Städat, vikt tvätt, torkat av nästan allt här hemma det är inte roligt när solen lyser in genom fönstret och dammråttorna dansar hambo !!!
Till lunch åkte vi till terassen och gottade oss, jag hade ingen ork kvar att laga mat. När vi satt där så fick jag en snilleblixt, vi åker till Plantagen och köper blommor, sagt och gjort, på vägen in skickade jag ett sms till Linn och frågade om hon ville följa med och självklart ville hon det, med en härlig "pingvin" stil följde hon med oss runt och shoppade blommor och annat fint till hemmet. Sedan gick vi till Rusta vara för att kolla men vi insåg att Ica Maxi lockade lite mer så bilen fick hitta dit.
Emil fick vackert följa oss flickor vart vi än gick ;-)


Ha ha ha ......

Jag ser allt ZzzzzzZzzzzz


God morgon alla snorfria ...

Människor ;-) Idag är det värre än igår, det är inte lätt att äta när man inte får någon luft genom näsan :-(

Men den glada nyheten är att Linn har starkare sammandragningar som känns mer och mer !!!!!! Inte ont ingen bebis ;-D

Jag, Linda och Micke ligger i soffan och bara tar det lugnt, vilket jag tänker fortsätta med resten av dagen ;-)


RSS 2.0