-20 fy

Igår var jag hos Andeseas (sjugymn)kl:08 och efter det åkte jag med Ilon till sjön och gick rundan som tar ca 45min, Fyfan det va kallt men ack så vackert <3


Atjhoooo

Jag har inte glömt er ;-)



Äntligen fredag, Linn och Walkyria, Linda och Ashley var här när jag vaknade !!!! vilken underbar överraskning, jag åt frukost och kände hur jävla trött jag var ...... INGEN rolig mormor alls :-( juh mer kvällen kom desto tröttare blev jag, Hasse kom över efter han slutat jobbet och tyckte att jag verkade låg ....? Jag somnade i soffan i 45 min och var tröttare än tröttast när jag vaknade, Linda och Ashley hade stannat kvar för Micke skulle på innebandy träning men jag orkade inte va social :-( SORRY !!!

På lördags morgon kände jag hur ont bröstet gjorde, svårt att andas även om jag tog min astma med. och jag nös !!! TACK för den förkylningen !!!!!!!

Kl:12 åkte vi in och firade Wiking som fyllde 3 år, han har blivit så stor våran lilla Wiking.

Efteråt åkte vi upp och hämtade matbord och stolar som Ida och Christoffer fick av oss i julklapp som skulle ha kommit v51, inte nog med det vi fick vänta i 25 min innan dom gav ut colliet som skulle va 6 st till antal (enl) pappret men vi fick bara 4, vi va redan arga som det va så när vi fått det vi skulle sa personalen att det va allt, inte fan koll räknade vi !!!!! TYVÄRR, vi fick inte med några ben till stolarna, så antingen åker vi upp och får ersättning för bilen eller så får dom skicka dom per post.

På em blev det grillat (i -17grader) med pot.gratäng och gott rödvin som Christoffer tagit med.

På kvällen somnade jag i soffan igen innan bion, vi åkte upp och tittade Pi, en film att rekomendera och när vi kom hem gick Björn över till Hasse, våran vän har köpt hus på brokvarnsvägen ;-) och jag tittade klart på Hypnoitsören.

Igår mådde jag piss, trött och gråtfärdig hela dagen, jag gick ut på prommis i ett underbart vackert landskap, lagom kallt och solen sken !!!
Kl12 väckte jag Björn och vid kl13 åkte vi ner till Hökmossbadet och tog en långpromenad på isen, så vackert.

Ikväll ska jag jobba ;-)


Kl:04.15

Jag hatar dessa nätter när jag vaknar av att jag inte kan sova och ljumsken moler och magen kurrar !!!!!


Till Gnesta

För bebis mys hos mormor Gitt på Söra med Avis och Embla, Linda och Ashley, Linn och walkyria och jag, vi ska va där vid 12 för att äta lunch och umgås.

Igår var jag hos min sjukgymnast och fick akupunktur med ström !!!! en vidrig behandling som förhoppningsvis ger ett resultat, jag fick 4 tider till inplanterat och det känns skönt ;-)

Ida fick övningsköra igår också, en mycket stolt mamma sitter bredvid och är inte ett dugg rädd, känner att hon är redo för nästa steg ....... körskolan och halkbanan.


Willys

Med Ida


Dj Francisco

December mix 2011/ 2012 går varm i mina öron även October mix 2012 både när jag tränar, städar och är på prommis med hunden, den musiken och mixen är så underbar, han är även på VOU och spelar vilket är uppskattat, han är bäst !!!

Träning

Jag gick av i onsdags efter ha jobbat, på kvällen hade Björn och jag bestämt att vi skulle träna !!!!!!!! Amenhallå !!!!! Ja kondition är en färsk vara men ! efter 15 min på crosstrainern höll jag på att dö, men det va skönt, vi tränade igenom hela kroppen men fokus på rygg och ben.

Igår fick jag tokfnatt,(jag fick sovmorgon och frukosten framdukad av Linn) Linn tog Ilon på en morgon prommis medans jag städade undan julen med Walkyria och lite därtill, dammsugaren gick varm i nästan fyra timmar och då är storstädningen av soffan inte med, Emil fick nya datamöbler, dammade, skurade, tvättade + mycket mer, så sammanlagt höll jag på att fara runt i sex timmar här hemma innan vi åkte in och tränade :-O jo ni läste rätt, JAG ska, JAG kan och JAG vill ha en kropp som håller för mej och allt JAG vill göra ;-)

Idag ska Emil upp tidigt 10-11 han ville besöka mediamarkt och "titta" på en ny datamus, han spelar sönder dom ganska så snabbt, medans jag ska roa mej på affären.

Ikväll är det åter jobb


RSS 2.0