Vilken underbar morgon, ännu underbarareär...

img_4731 (MMS)

Vilken underbar morgon, ännu underbarareär tanken på att om en vecka ligger vi på stranden med solen på kroppen och ölen i handen ;-D


SMS-inlägg


Godnatt ! Imorgon blir det spinning med Id...

img_1592 (MMS)

Godnatt ! Imorgon blir det spinning med Ida ;-)


Min älskling är sjuk ......

Feber, ont i halsen och hostar så idag blir han förvisad till soffan ;-)
 Emil var go och följde med mej på en långprommis med Ilon runt Nykvarn, även han är (lite) sjuk, men enligt han så är han, sjuk för mamma
 :- när en man är förkyld ................. BLA BLA BLA ... :-) Tror inte det hjärtat.
 Idag ska jag och Ida träna och när jag tränar med Ida så pressar hon mej till det yttersta, så jag kommer ha bra ont imorgon, men vad gör det?! Ida är grym på att hitta på olika tränings sätt och stälningar så just den muskeln tränas, men så har hon hafr PT ett tag som lärt henne.




Inte blogg sugen .......

Men så kan det vara ibland.

Flickorna på jobbet har gjort ett toppen jobb med intagningsrummet !!!!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1005077/images/2012/pic_186390250.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1005077/images/2012/pic_186390269.jpg" class="image">


Nu sitter jag i soffan efter ha .....

Vi vaknade vid tio och åt frukost, Linda gullungen tog Ilon på en lång prommis så jag och Björn kunde åka in och träna, på vägen in hämtade vi upp Ida och Christoffer som också skulle träna. Vi hade bestämt att idag skulle vi grilla och att alla barnen skulle äta här hemma så när vi kom hem kom Linn och Max med bussen, tyvärr kunde inte Micke vara med men Linda stannade snällt kvar. Vi grillade entrecote och gjorde potatis gratäng och till efterrätt blev det glassbomb ........

Tack alla mina älsklingar för en underbar eftermiddag och kväll ;-)


Måste vara något spec. med våran soffa

Eller bara skönt att få komma hem ;-)

Linn och Linda har samma barnmorska som jag haft till alla fyra, Siv Petersson heter hon, lite lustigt tycker jag och Linda messade mej nyss och sa att bebisen är beräknad den 15 augusti och Linn fyller år den 19 augusti, Linn är beräknad den 26 februari på min brors födelsedag och barnens kusin Avis är beräknad den 15 juni och Emil fyller år den 16 juni och Avis den 17 juni så det ska bli spännande och se om alla bebisar får en egen födelsedag eller om som får dela med någon ;-D


Sockerkakan .....

Står i ugnen och pannkakssmeten klar ..... Fan jag är duktig !!!!!! Och Linn är på väg hit ;-)


God morgon ......

Jag har varit jätte trött denna vecka ...... hum ..... sympatigravid ????? jag har tom somnat i soffan + vilat middag !!!!! eller så är jag bara allmänt trött men skyller på mina gravida döttrar ;-)

Ikväll ska vi träna, vi brukar åka in och va där till kl:17 men då finns det knappt någon plats så ikväll åker vi in så vi är där till kl:20 lite sent men förhoppnings vis så är det mindre folk.

Ilon är rastad så nu ska bilen styra in mot Ica Maxi (men först ska Linda få skjuts in till sin praktik) jag lovade min familj pannkakor till middag då behövs vetemjöl och lite annat gott till, så min eftermiddag kommer jag stå vid spisen och steka.


Att det ska vara så .......

Jävla svårt att vaknatill när jag vakar av


Semester schemat .......

Låg på bordet i personalrummet i fredags när vi kom ........ det känns lika overkligt varje år vid den här tiden, men vad gör vi inte för en perfekt planering.

Nu har jag och Ilon gått en lång prommis i Nykvarn och nu väntar sängen så ..... GOD NATT


Kalas .........

Nu har vi firat gullungen Wiking som fyller två år idag <3 Han är juh så söööt ..... Tyvärr så måste jag jobba så nu sitter vi här ;-)


Zzzzz.........

Dags att sova för ikväll blir det kalas hos Wiking som fyller två år idag ;-)


Jag är så grymt ...

Nöjd med mej själv idag, dammsugit hela huset+dammat av allt och torkat alla golv, tvättat, möblerat om i Emils rum, storskurat alla toaletter + duschen (blä) men der måste göras och snart ska vi in och träna ;-D



Jag är bäst ...........




Det finns dom som har det värre!!!!


God morgon .......

Vilker jävla väder, Ilon ville knappt gå ut medans Prinsen har varit ute i två timmar och kommer in och är DYBLÖT!!!! Det bekommer inte fröken att det regnar, men det syns på golvet vart hon har gått ;-D

Igår så åkte vi och köpte Dukoral ett slags drick vaccin mot turist diarre som vi tog innan sängdags, magen är lite smått orolig idag ........ men så blir den, vi åkte även och tränade i går kväll, jag kan säga att jag gav inte 100% men brände ändå många kallorier på löpbandet och cyckeln. På vägen hem så hämtade vi Ilon som har varit hos Ida i två dagar och blivit bortskämd, jo Ida det märks!!!!!! men det gör inget ;-D
Våran bäddsoffa kom igår och den står på sin platts i gäst/spel rummet, idag kommer tv så snart är även det rummet iordning.




Mormor ....

X-2 !!!! Detta år blir barnbarns år och det ska bli härligt 


God morgon ......

Fullmåne = Lite sömn, jag har nåt tagit världsrekord i sängsnurrning inatt och vaknat säkert varje halvtimme ( känns så iaf) men det är inte synd om mej för snart ska kudde och jag kampera ihop.

Gick upp kl:07 och väckte även Emil runt den tiden, vi åkte ner till VC till kl:08 jag fick bli sträkt och Emil fick en ny tid för omläggning av tårna, han fick äran att gå hem med Ilon så jag kunde åka in och träna med Ida. Så nu står jag här i köket och gjort allt som stod på listan så ......... vad ska jag hitta på nu då ????!

Linda stannar ett par x-tra dagar hos mej ;-) vilket jag njuter av väldigt mycket !!! Det är mysigt att pussa och krama henne så länge hon nu vill och även om hon inte vill så TAR jag en ändå ;-) HA


God natt .....

Och sov gott för i morgon är en ny dag, hänga uppochner + träning innan kl:11 så Tjoho


Har jag berättat att jag ....

Älskar mina barn ;-)


Blommor .....

Fick jag av Ida i fredags för att jag är en sån underbart snäll mamma som hämtade henne efter jobbet och skjutsade henne hem ;-)


Även Linn va hos oss när jag vaknade, hon låg i soffan som en hög gravid kvinna i sina bästa dagar, jag kan säga att utav 20 kuddar så fick vi andra dela på två ?????! hon ville ligga bekvämt ;-) och självklart fick hon det.

På kvällen åkte vi alla till Goggos och åt middag.

Igår gick vi upp tidigt för att köra slut på hunden så han kunde ligga och ta det lugnt under dagen medans vi åkte till Strängnäs för att köpa en bäddsoffa, vi tycker att det är viktigt för dom som vill kan få sova över, barn, barnbarn och vänner ska kunna göra det!!!!!!!!
När vi kom hem så beställde Björn även en till tv, för när inte rummet används till sovrum sä är det ett spelrum.
På kvällen åkte vi alla på bio, Emelie och Hasse bjöd oss, vi såg på Sherlock Holmes ..... Vilken film !!!!!!!

Idag har vi tränat med Ida "en trött sådan" och storstädat, så nu ligger vi i soffan och är supernöjd med helgen ;-)


Nyvaken och .........

Emil, Linda, Linn, Björn och Jag har delade meningar om vart vi ska äta ....... ETT jävla liv mao ;-) JO och Ilon ylar och vill gå ut.


Uppochner ........

För tredje morgonen i rad ;-)

Ida, Björn och jag har tränat två dagar i rad och det känns även om jag tar det lugnt.

Linn va hos oss igår ett par timmar, hon låg i soffan när jag kom hem efter prommisen, hon är så söt när hon bullarupp magen med kuddar för att hitta en bekväm ställning ........

Nehe .... Nu måst jag göra mej i ordning


S1 L3 L4 och L5

Fick jag reda på att dom diskarna är inte riktigt som dom borde, L3-4 har antytt och diskarna L4-S1 måttligt reduserad vattenhalt ???????? OK

I nivå L3-4 finns en central diskprotrusion som lätt imprimerar durasäcken, men inte påverkar några nervrötter.

I nivå L4-5 finns en anulusrift och en bred central diskprotrusion, som imprimerar durasäcken och något försnävar de laterade recesserna, vilket möjligen kan påverka L5 rötterna.

Nivå L5-S1 finns en liten anulusrift och en mindre central diskprotusion som tangerar durasäcken utan tecken på nervpåverkan.

Ingen spinal stenros. Ryggmärg UA ...... Alltid nått.

-Diskprotrusioner L3-S1 med möjlig L5-påverkan.


Säger kanske inte er så mycker men jag förstår äntligen vadför mina ben ger vika (ibland) och mina "kramper" i benen kommer, jag triggarigång problemet när jag sitter för länge tex. när jag sitter i ett flygplan !!!!! eller åker bil längre en en timme ...... ja ni förstår, men det finns hjälp och det kan läka ut.

Idag hos sjukgynmasten fick jag ligga uppochner och hänga ut ryggen och gå på löpbandet efteråt i 10 min, detta ska jag göra varje morgon denna vecka. Jag ska träna men inte lyfta, jag får inte stå böjd över någon/något för det gör skadan värre, lag ska ta ut mina steg och inte gå korta snabba.



Jag har som bilden i mitten.

S-1 är vid sacrum upp till L3, men även om jag har fått redapå så mycket på engång så känns det helt underbart att pusselbitarna äntligen börjar falla på platts. Jag är inte lat, trött eller bara gnällig det finns bevis på vad feler är och det går att åtgärda ;-D)) Jippi !!!!!!

Kram på er alles!!!!!

Diskbråck fröken .......

Säger sjukgymnaster och går till fikarummet :

- Jag kommer snart

Va? Jag, vem........ KUL

Snart är det min tur.


Björn avslutade ;-)

Med en värmande brasa ?!
Och Emil släkte .......


RSS 2.0