+ en timme

Äntligen sommartid


Mösspåtagning

Äntligen mitt hjärta


Godmorgon

Igår fick vara barnvakt åt Ashley, en sådan glad och go unge <3 Linda var på studentskiva och hon behövde verkligen få komma ut !

Idag blir det storhandling (igen) tabberas i alla skåp och det som fanns hemma var fisk :-( och den ligger i stekpannan nu ......... BLÄ, men att handla hungrig är inte ok ;-)


Ett års kalas för Walkyria

Tack alla som kom och ville fira denna dag med oss <3

God morgon ....

Igår hade vi ett litet kalas för Walkyria som fyllde ett år !!!!!!! Tiden går för fort ;-D och jag blir inte ett ända år äldre?! Hon fick av oss en pekbok med djur motiv och två Max böcker + en vår jacka som är mörkblå i botten med små vita prickar på, hon bara älskade pekboken med alla djuren och jagar oss med den för att sitta i knät för att ljuda och titta <3 Jag lyckades även halka ner för trappen och gjorde illa vänster ben (igen) klant ..... ¤%#=*`....FAN vad det gjorde ont, jag ringde till min sjukgymnast och fick en tid till i (dag) men igår hade jag INTE tid med sånt trams så i med en Citidon och fick bita ihop för att gå på stan med Linn, Ida och Walkyria som skulle få presenter, jag ångrade mej bittert i går kväll men men. Idag som sagt var jag hos min sjukgymnast och han klämde, tröck, böjde och konstaterade att min muskel fått sig en ordentlig smäll och har tejpat hela knät och utsidan av smalbenet, jag ska träna med (mys) rörelser och bara ta det lugnt på gymmet, när ska jag få börja ta i ??????? I tisdags var jag hos ortopeden och blev inget klokare av det men ska få en tid till MR, alltid nått och ev en remiss till smärtmottagningen.

Borta bra men hemma bäst ...

Vi kom hem i lördags em. Hasse var gullig och hämtade oss från Arlanda, väl hemma möttes vi av Linda och Ashley, Linn och Walkyria och Emil, jag älsklar verkligen Thailand men hemma är ändå bäst. Vi har solat och badat druckit och ätit gott varje dag i två veckor och det känns i kroppen. Vi bodde i Krabi Au Nang och den stranden var i minsta laget för våran smak, vi älskar att prommenera så ........ ;-D Imorgon fyller Waklyria redan 1 år fy vad tiden går fort, så på kvällen ska vi ha ett mini kalas för dom som inte kan komma på söndag. Idag ska jag till Ortopeden på S-E sjukhus och träffa en läkare som heter Åsa och min sjukgymnast Andereas är gullig och föjler med för jag orkar inte förklara och försvara vad som hänt och varför jag har ont. Kram och ha en bra dag.

Piller

Vi tog det lugnt idag, regnet hängde i luften och benet behövde vila men är mycket bättre idag än igår, jag tror att det (bara)är en rejäl muskelbristning.

Puss och kram från ett varmt Thailand


Ont

Klantade mej rejält när jag skulle av longtail boaten..... en dam (ganska stor) klev av samtidigt som mej fast på andra sidan båten, precis när båten krängde till skulle jag hoppa av och fastnar med foten på relingen och landar med (bara) vänster ben men knäcker till så illa och jag hörde hur det kraschade i knät och utsidan av vaden, jävla skit!!!!!! Ont som fan linkar jag hem till hotellet, efter ha vilat på sängen ska vi ner och äta, gå rakt fram är inga problem men ta ett kliv åt sidan eller gå ner för en trappa eller vinkla foten uppåt känns det som om knät ska hoppa ur led. Nej jag har inte varit på sjukhuset och tänker inte det heller men fick dunder tabletter på Apoteket som hjälpt (någorlunda) och så tänker jag att det är bara att hålla igång så mycket som möjligt, så det så.


Bara 35 grader

Och en stor strålande sol hela dagen ;-)


Railay Beach

Vi tog en longtail boat till Railay Beach och boade in oss hela dagen, solen sken och det var sådär super hett så vi badade mer än solade ;-) men vi klagar inte, om vädret håller i sig åker vi på en tur i morgon också !

Vi hoppas allt är bra där hemma nu <3

Vi saknar er !


RSS 2.0