Bäcksvart

Det funkar inte att gå på prommis kl:07.15 jag är mörkrädd och Ilon lika så, Lolas hundar ser allt och drar iväg ...... en är då kopplad men den andra morrhoppan skrämmer skiten ur oss när hon kommer ut från buskarna!
Men nu är det inte många dagar kvar innan vi får värme och SOL ;-D


Mina barn och barnbarn

Att få njuta av allt det goda i livet med min familj betyder så mycket <3


Gókväll

Sitter nu på jobbet och tänker :- Om en vecka är vi i Egypten och smuttar på en god drink och njuter av värmen........


Kl19:10

Slog jag upp ögonen lagom för att känna tröttheten komma tillbaka som en käftsmäll :-( Men nu sitter jag här med mina underbara arbetskamrater och skrattar till Hous ;-)


Hur kan jag gå med på att ....

Lämna ett blodprov kl:10 när jag har jobbat natt och ska jobba en natt till :-0


Dop

Det gjorde ni bra Micke och Linda, allt va så fint och alla va så nöjda. Ashley, vilken prinsessa ! så fin i sin dopklänning <3 Tack för en underbar dag !


Ser ni .......

Jag tog kort igår kväll, ser ni ögonen ?


VOU

Med Ida, Christoffer, Hasse, Björn och jag gick ut i lördags och åt tappas och drack på tok för många drinkar, vin och champagne ..... men det va så värt allt vi hade en otroligt rolig kväll. Linda, Ashley, Micke, Linn och Walkyria sov över lörd-sönd. och vi fick mysa med alla länge <3 JO ..... Hasse sov också över ;-D Micke fick självklart skjutsa oss till VOU eftersom han nu har körkort ;-) men innan utgången åkte vi och firade Hasse som fyllt 30 år på SPA Skogshöjd där han fick en sport behandling


Sjukgymnasten

Andreas ringde mej på morgonen och jag fick en akut tid, efter bowling i sön och träning på mån + storstäd här hemma igår dog min rygg/höft/ljumske ..... jag vet att det blev "lite" mycket men med den nya astma medicinen så orkar jag hur mkt som helst eller iaf en del av kroppen ;-) hursomhelst så gjorde det jävligt ont när jag va där, tårarna rann men det gjorde gott, så ikväll är det träning som gäller, vi hittade en muskel som är bortkopplad från sitt uppdrag och den SKA jag hitta igen !!!! sådetså


God morgon

Igår var jag hos kirurgen och blev inget klokare, men han skulle skicka mej på en MR röntken ..... TACK för det <3

Efteråt tvingade ;-) jag med Ida till gymmet i en timme och efter det åkte vi hem till Nykvarn, även Linda och Pyret kom förbi på pusskalas.

Nähä här kan jag inte sitta för nu vill tandläkaren leka en stund :-O


Träning .....

Med en mycket omotiverad dotter ;-)


RSS 2.0