White sand beach Krabi

Vi har beställt en resa till Thailand och vi åker den 22 Feb. Vi skulle egentligen inte åka dit men ..... vi skulle "bara" titta lite och så vipps !!! Men det är våran julklapp till varandra ;-)

Ni undrar säkert vad jag gör vaken nu? Jo, Ida behövde skjuts till jobbet och Christoffer va gullig och lånade ut henne till oss, det är lättare att åka härifrån. När bilen sedan stannade i Nykvarn så ville Ilon gå på prommis och det är med livet som insatts ..... FY vad det är halt och på våran ingång är det BARA IS!!!!! Det känns i hela kroppen när jag kommer hem.

Inatt jobbar jag och Björn tog X-tra jour, Emil är hemma med en kompis och ska skjuta smällare vi är en helylle familj !

Inatt va det lögnihelvete att somna, Björn gick upp vid kl:01 och lade sig på soffan för han var klarvaken och jag somnade nog inte förrens vid kl:03 och jag är ännu inte trött (men det kommer)

Igår kväll var Ashley och Linda hos oss och den lilla fröken har hittat sin röst och den är INTE nådig, hennes toner kan väcka döva, vi försökte titta på TV men hon överröstade den hela tiden, tur att filmen var med text ;-D
Jag hoppade som en groda framför Ashley och hon skrattade så gott, det finns inget goare en barn skratt <3

Kram på er så länge !


Natt jobb

Inatt har iaf ena sidan jobbat, Sirkka och jag sprang om varandra mellan solning, tillmatning och annat %#$€* nog om det !!! Inatt är en ny natt <3


God jul

Igår gick jag upp kl08:00 för att åka in och handla det sista ;-) Linda, Micke och Ashley sov över så vid kl10 blev det en underbar jul frukost. Micke va gullig och hämtade Ida och Christoffer så dom fick träffas innan Linda och Micke skulle hem till sig och fira mera jul där. Linn, Max, Walkyria, Wiking och Philip han komma och byta julklappar <3 Vi bestämde att efter maten fick Wiking och Walkyria öppna en klapp ;-) Snowracer och pulka ........ sedan blev det en lång prommis och åkning i backen för hela slanten. När vi väl kom hem öppnades resten av paketen. Vilken kväll !!!!!!! Tack alla för en underbar jul ;-)


Andreas G Björkhäll

Min sjukgymnast ställer alltid upp och förstår mej när jag har ont, tack för att du finns.

Idag skulle jag ha handlat hundmat och storhandlat men det får nog vänta (iaf) tills i morgon då jag förhoppnings vis har lite mindre ont i ljumsken ;-)


En ledig vecka

Med många åtaganden


Zzzzzzz

En mycket trött tjej säger godnatt efter en dag med dammsugaren, tvätten, snön, matlagningen och storhandling.


Magiskt

2012.12.12


F%# blogg

Jag vet inte hur många inlägg jag har skrivit och den vill bara inte publicera :-(

Men nu så, jag har haft en underbar vecka med spel, sol, god mat och supertrevliga människor, jag kan varmt rekomendera detta ställe :-D

Idag är vi barnvakt åt Ashley för Linda är och sminkar till Nobel, tänk vilken grej !!! att få vara där ! Ashley var lite sur på flaskan till en början men sen så har hon ätit med god aptit, Ida och Linn är också här och hjälper till, puss på er <3


Egypten

Hit kan vi klart resa flera gånger, maten, vädret, människorna ja allt är bara så toppen <3


RSS 2.0