Vattenkoppor

Tycker så synd om Walkyra


Gran Canaria

Vi skulle inte åka, men men 16/9-23/9 sååååå mysigt!

Läppglans kan användas på många sätt


Ashley sa just att mormors mat är den godaste av alla❤


Amen godmorgon

En mkt trött tjej sänder från sängkanten, vi hade absolut ingenting att göra inatt  och ändå så otroligt seg....... och HUNGRIG,  dags att messa upp till dom där uppe och be dom sätta på kaffe och  duka fram nått gott ;-) 



Skattkammar planeten


Tränar

Fick en mycket smart idé, jag ringde min älskling på jobbet och frågade om han ville följa med och träna? Klart jag vill!!! Sagt och gjort..... Men jag lämnade blod förra veckan och har nu ett HB på 107..... lite lågt så orken finns inte riktigt men den kommer tillbaka ;-) Nu ligger jag här i solen och lapar strålar, efter som jag kommer att jobba lång vecka då ser jag inte solen så mkt! 

Vilken helg

Att få umgås med dom jag älskar allra mest med skratt och god mat <3 Ni gör mitt liv värt att leva och tack för en helt galen helg ;-)


Ja vad säger man


Godnatt

Från mej till dej



Trötter

Idag ville jag INTE gå upp, men så tänkte jag (vem ska jobba inatt och får lägga sig på em?) JO JAG! så på med kläderna och ut med hunden, vipps så blev jag pigg ;-) Linn och jag ska in och lämna blod idag för enligt sms från Blodcentralen är det dags igen, tänk att det redan har gått 4 månader sedan sist och vart tog augusti vägen, jag har totalt missat den :..( Jag måste handla idag inför grillningen på lördag också så köttet hinner gosa till sig i marinaden #nomnom och vinet som Ida vill ha Black Tower Rose som är så gott till allt, Björn skulle köpa en annan gotte påse men "killgott i" ??! undrar vad påsen kommer att innehålla....... HUM! Medans jag skriver tittar jag ut på trädet där fåglarna har fått sitt goda, det är (om dom sitter still) så jag kan räkna men ca20 fåglar som slåss och äter, det är rogivande att titta på dom små liven, mindre roligt när Prinsen kommer in med dom i munnen :-( dumma katt!!!!! Hur tänker du när du ser att ditt barn gråter och du gör ingenting för att trösta? Njuter du av att se ditt barn vara ledsen? Vad säger det då om dej som människa? Utöva makt någon annanstans än på barnen som ingenting gjort! Som förälder är det NATURLIGT att trösta och värna om dom små så dom får en trygghet i livet, även djuren har den instingten, men du, hur tänkte du? Jag kan inte förstå hur du som förälder inte tar ditt barn i famnen och går ner så han får ge oss en kram, kärlek en tröst i det tröstlösa. Barn kommer ihåg kramar och kärlek och dom som älskar, som vuxen kommer hatet mot dom som ingenting gav! Tänk på det!

Ännu en solig dag

I allas våra hjärtan <3 Idag har jag så här långt storstädat alla badrum+toaletter,prommat med Ilon, upptäckt att Emil INTE var hemma när jag vaknade kl:06.45 ..............?! Jä***** unge ;-) han hade cyklat till en "kompis" ........ HUM! Eget rum med egen dörr är väll det bästa med att ha fyllt 15 år eller? Funderar starkt på att åka och träna men väntar nog en stund till så jag hinner äta en gång till. Det jag skrev igår står jag fortfarande för, igår kväll när jag skulle sova och blundade såg jag den lilla goa, söta pojken som höll sig fast i balkongräcket med tårarna trillandes ner på kinderna, jag undrar vad han tänkte på i det ögonblicket när han ser att vi åker iväg utan att få en kram eller ännu mindre få bara komma ut och säga hej och hejdå? Mina tankar bara snurrar ......... Fick en briljant idè att på lördag ska vi ha en spontan grill kväll eller spontan? jag vill mysa med min familj vilket är det bästa som finns!!!!!! och det ska bli fint väder till helgen så vadför inte äta gott och MYSA! så kan vi fira att Björn har sagt upp sig från brandkåren och att Ida och Christoffer snart flyttar hem ;-) vi alla längtar så mycket, tänk att få träffas när vi vill och har lust + att det är gångavstånd för oss alla! Tänk på dom små som inte kan göra sin röst hörd........

mormors hjärta

Jag följer gärna med och hämtar Walkyria hos sin pappa, men att inte få träffa hennes storebror som står i fönstret och storgråter för att han vill träffa sin mormor och inte får för dej är så FEL och jag blir så jävla ARG! Inte ens Linn fick han träffa utan han fick vinka från ett öppet fönster från sovrummet där han skriker och gråter när vi åker iväg, hur tänkte du där, sätt dej in i hur han mår och vad han tänker. Att du inte tycker om mej skiter jag i, men utsätt inte barnen för något sånt här igen, det är inte barnens fel att vuxna inte kommer överens, visa istället att allt är ok, för verkligheten hinner alltid i fatt, förr eller senare. Jag älskar alla mina barnbarn och det finns inget du kan göra för att ta den kärleken ifrån mej, för han är mitt barnbarn också, så spelar det ingen roll vad du eller någon annan tycker. Var en stolt far istället och var glad att det finns så många runt omkring som tycker om honnom och vill va en del i hans liv, det finns dom barn som ingen älskar och ingen har.

RSS 2.0