Sol

Det går inte att lägga upp bilder, men men .

Idag har vi legat på den (närmsta) stranden och solat under ett stort träd, för när solen är framme går det inte att ligga still utan det är bara att bada.

Ikväll gick vi ner till stranden och tittade på den vackra sol nedgången ..... den var vacker ;-)

Puss och kram


Sol

Idag har det varit rätt bra väder till ca kl:14.30 sedan öppnade himlen sina portar med råge, jag har nog aldrig sett sååå mycket regn på en och samma gång.

Nu ligger vi i sängen och vilar efter maten ;-)


Sol

Semester och bara mys


Så typiskt oss

Idag var det duggregn hela dagen till och från, mest till ;-) så vi tog på oss skorna och gick ...... långt och länge, vi hittade självklart en mycket, mycket finare strand en bra bit härifrån, det är så typiskt oss att aldrig va nöjd med stranden precis intill hotellet. På eftermiddagen tog vi på oss skorna igen och gick åt ett helt annat håll.... så nu har vi utforskat Krabi och fötterna gör ont :-(

Hoppas på bättre väder i morgon ;-)

Puss och kram (spec. till Emil som har öron inflammation)


THAILAND

Nu ar vi framme och pa plats, hotellet ar inte i topp klass med det ar ok, personalen som jobbar i receptionen ar ladysboys ........ GRrrrrr.

Vi kom till hotellet kl.07.30 och fick en underbar Thailensk frukost efter det gjorde vi stan och stranden i vantan pa varat rum som vi fick kl.14.30 sa vi hade lite tid pa oss. Efter som vi inte hade sovit pa planet gick vi upp till poolen och somnade i tva timmar, disigt och morkgra maln dominerade himlen sa vi tog ingen skydds kram pa oss ........... aja baja tur att vi tog med aftersun.

Aven idag har det varit molnigt och lite regn men det gor inget for vara kroppar behaver lite vila men vi har legat pa stranden anda och badat i havet.

Underbara resturanger och super god mat vi kan inte ha det battre.

Kram fran oss.

Skriver mera i morgon Puss.

Thailand

Nu sitter vi på Arlanda och väntar på att få gå ombord, Hasse var gullig och skjutsade oss upp, men fy fan vad trafik det gick inte fortare än 30 km på Essingeleden :-( och på radion var det varningar om trafikolyckor (bakom oss) och för Hasse på hem vägen.

Ha det bra här hemma nu <3

Kramar från oss !!!


Trög blogg

Jag vet men det har varit så mycket ett tag att ...... orken/lusten har inte funnits. Om en vecka åker mitt hjärta och jag till Thailand till Krabi och gissa om det ska bli skönt <3 Linn, Walkyria och Emil passar huset, djuren och "alla" blommor ;-)
Ilon haltar och har jätte ont i vänster bakben så små korta prommenader får det bli, han blir faktiskt 10 år i år ...... så någon liten krämpa/stelhet får han ha.

Nä nu måste jag sova, det är jobbar helg


Igår

Var Linn Walkyria Tess Ashley och jag på Ikea och handlade barnstolar, den vi har är bra men det finns bara en och nu är båda bebisarna så stora att båda behöver en varsin stol, Linda hade sminkning med plåtning och behövde hjälp med Ashley hela dagen, jag tog med bärselet och hon hängde där så snällt och tittade ;-)

Inatt har jag jobbat x-tra pga sjuk personal, vi hade en förl. så det va lugnt vilket vi behöver ibland !

Idag ska jag till min Läkare Margareta och ev få en tid för MR, datortomografin visade ingenting förutom en cysta på 2,5 cm vi ena njuren och det är inget farligt, det är mera vanligt att ha en eller flera cystor än ingen ?! Jaha. Nog om det.


RSS 2.0