Hur gör vi .....

Jag kan bli lite fundersam på hur vi behandlar varandra i vardagen, vi jobba och bara sköter vårat , vi hälsar inte på, vi åker inte och firar varandras födelsedagar även om inbjudan har skickats, blir inte inbjuden eller tillfrågad tills en dag det inträffar en katastrof då ska vi samlas och umgås, ställa upp och finnas där. Men frågar jag återigen, varför bryr vi oss inte om varandra innan allt hände? All denna tid som bara går till spillo, jul, nyår, födelsedagar, midsommar, påsk mm. mm. Vi måste bli bättre på att bry oss för blod är tjockare än vatten och det gäller alla. Så mycket skit som kastats under åren på/om och till varandra ...ska vi ha det så ???? Hur ska vi börja om? Vill vi börja om? Denna hierarki som finns och denna smyg mobbing som försiggår bakom ryggarna! Varför gör vi illa varandra medvetet/omedvetet?!

Min underbara syster har cancer och kämpar varje dag för att göra den dagen bäst av alla, hon har en kämpe till pojkvän som stöttar och vårdar henne varje dag och natt, skjutsar till och från olika sjukhus, bråkar med läkare för hennes skull, nonchalanta idioter !
Du är en klippa Jonny <3

Vi måste ärligt fundera på livet, hur vi bemöter och behandlar varandra inte bara i det sjuka utan även i det friska livet, som vi nu vet med facit i handen så är livet är skört.

FUCK CANCER!!!!!!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0